Szűrés

A(z) Vodafone Magyarország kulcsszót tartalmazó cikkek

Ügyféligényekhez igazodó csomagokat kínál a Vodafone

2022. március 24. -

A Vodafone Magyarország célja, hogy a megváltozott ügyféligényeknek megfelelő adatmennyiséget kínálva még szélesebb körben elérhetővé tegye az online jelenlétet, hozzájáruljon az információs szabadsághoz és a digitális jóléthez. A március 18-tól elérhető új csomagok megfelelő adatmennyiséget biztosítanak alacsony áron, lehetőséget teremtve akár a vezetékes internet kiváltására is. A Mobilnet 150 GB + 1500 GB csomagot kifejezetten a növekvő adatigény kielégítésre tervezték – akár vezetékes internet helyettesítésére is megfelelő. A Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB egy rendkívül kedvezményes ajánlat, melynek keretében megemelt adatkeretet biztosít a szolgáltató, a korábbi 1 GB-hoz képest 5 GB belföldi és EU adatot.

Tovább

Digitális eszközökkel a magány ellen

2021. november 16. -

A Vodafone Magyarország karácsonyi kampánya keretében tableteket és okostelefonokat adományoz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat idősotthonainak, hogy így csökkentse a szeretteiktől távol élő emberek elszigeteltségét az ünnepi időszakban. A szolgáltató az eszközökön túl a kapcsolattartáshoz szükséges, belföldön korlátlan beszélgetést és adatforgalmat is díjmentesen biztosítja. Az adományozással a Vodafone célja, hogy a segítségnyújtás mellett, felhívja a figyelmet az elszigeteltség egyre súlyosbodó problémájára, és a digitalizációnak a magány elleni küzdelemben betöltött szerepére.

Tovább

Vodafone előfizetők figyelem: 5 napig korlátozottan lehet csak ügyeket intézni

2021. július 12. -

Július 24-28. között a Vodafone Magyarországnál a mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek kiszolgálása megújul, ezért bizonyos értékesítési és ügyintézési folyamatokban átmeneti ideig technikai átállás lesz.  

Tovább

Az érettségit megelőző időszakban 42 ezer GB adatforgalmat tett ingyenessé a Vodafone

2021. június 9. -

Az érettségi közeledtével, idén márciusban és áprilisban duplájára nőtt a mobil adatforgalom azokon az oktatási oldalakon, melyeket a Vodafone Magyarország a távoktatás időszakában tett adatforgalom használata nélkül elérhetővé a diákok és a pedagógusok számára. A szolgáltató közlése szerint a felsőoktatáshoz kapcsolódó oldalakon ez a növekedés még markánsabb: négyszeres emelkedést tapasztaltak az érettségi időszakhoz közeledve. Tavaly március óta a Vodafone Magyarország több mint 50 weboldalt tett adatforgalom használata nélkül elérhetővé, melyek kapcsán összesen 42 ezer GB-nyi adatforgalom keletkezett volna.

Tovább